Casiopeija


Kl. 13:26 |

Godmorgon. Det är lika bra att erkänna att det blev ett glas för mycket i går, mitt huvud känndes riktigt tungt när jag vakna i morse. Efter 2 st Alvedon & isvatten somna jag om & nu sitter jag med en kopp kaffe & bloggar :-)


Sik, renstek, rotsakschips, gott bröd m smör, vildsvin, renfilé, sinfander vin, chocklad muffin, romglass, kladdkaka med kaffeglass, dessertvin med smak av hasselnöt samt lagavulin. VAD MAT VI ÅT ! Jag är mätt fortfarande & fick tvinga i mig frukosten nyss ;-) Jag vet att jag har gjort det förr & jag gör det igen, NI MÅSTE ÄTA PÅ CASIOPEIJA, inget slår maten & servicen där!

Efter middagen blev det ju såklart lite spel, jag satsa 10:- på rouletten & gick därifrån med 100:- 13 är mitt lyckonummer ;-) Tack till tjejen som förklarade för mig på ett bra & enkelt sätt, nästa gång kanske jag vågar satsa lite mer ?




J försökte ta ett kort då jag skulle ta första tuggan av renen. Blev lite mörkt ;-) Vi fick ett bord alldeles vid fönstret, perfekt.



Renen som blev något väl stekt, vilt ska vara rött. Men jag är NÖJD ändå!

  

Igår när J kom hem från jobbet hade den finaste buketten med sig. ROSA rosor med ljung. Jag älskar färska blommor. Synd att man inte unnar sig det mer.





Kommentarer



Kom ihåg mig?