Solig tisdag..


Kl. 12:37 |
...och jag är ledig! Helt underbart. Jag ska strax klä på mig ytterkläderna & slänga på mig solbrillorna för att sedan ta en promenad & njuta av solljuset, endorfiner tack!

Jag skulle ha tvättat idag, vi hade skrivit upp oss i tvättstugan. När J kom ner idag var det fullt i tvättmaskin, torktumlaren & det hängde kläder på torklinorna. Blir vi förvånade? Detta händer oss nästan varje gång vi ska tvätt & alltid är det samma människa som har tvättat före oss. Varför lyckas vi alltid få tvättid efter henne, när vi är 3 st till familjer i huset? När J ringde & berättade att jag inte behövde springa ner till tvätstugan blev jag så arg att jag ändå måsta ner & se hur det såg ut. Gissa vad hon hade gjort mer? Skrivit upp sig på tvättid även idag (J hade strukit våran). Då blev jag ännu mer förbannad...Gissa om vi längtar efter att få flytta?

Det värsta är att vi har sagt till henne (Okey, vi har lämnat lappar efter oss i tvättstugan) och hon bryr sig verkligen inte. Så vad skulle ni göra? Skulle ni knacka på dörren & prata med grannen ifrågan eller ringa direkt till hyresvärden? Eller fortsätta ha det som det är, det blir ju ändå en flytt snart....






Kommentarer



Kom ihåg mig?