Natti


Kl. 01:06 |

Hej på er. Antar att många av er sover redan, dock inte jag ;-) Försöker att varva ner lite efter kvällens jobb, även om det har varit en lugn kväll så måste jag "koppla" av lite hemma innan jag ska sova. Givetvis har jag intagit sängläge, jag med datorn & J har Edwars Cullen. Det har inte blivit tid att läsa era bloggar i helgen & jag har väl inte varit så värst duktig på att uppdatera.

Imorgon är det en ny vecka igen & jag tycker det går så snabbt. Snart är vecka 28 här & jag påbörjar min FÖRSTA BETALDA sommar semester ;-) Fram till dess har jag ett riktigt bra schema med många lediga dagar + att jag har sökt lite flex. I morgon blir det som vanligt en runda i spåret efter jobbet, känns skönt att vi har börjat springa tillsammans & lagt styrketräningen lite på sidan. Tror det blir någon av slingorna på södraberget faktiskt. Någon som tycker att spåren där är bra eller dåliga?

FÖRHOPPNIGSVIS får vi våran lägenhet i veckan, & då har vi tur. Annars blir det början på nästa vecka. Gissa om jag längtar?  Dock längtar jag inte att börja städa ur denhär..Någon som vill tjäna lite extra cash & putsa fönster ? Släng iväg en kommentar så hör jag av mig. Seriöst !




Jag skulle kunna göra vad som helst för Löruddens fisk & skaldjursgryta just nu !

Godnatt ♥





Kommentarer



Kom ihåg mig?