Early Morning


Kl. 08:02 |

Godmorgon på er! Jag har bara för en liten stund sedan klivit upp, nyhetsmorgon är på & jag surplar kaffe. Frukosten har redan åkt ner! Klockan nio ska jag möta upp svärfar vid våran lägenhet & där ska vi börja riva tapet & list i vardagsrummet. Dock kan jag bara hålla på till ca klockan tolv eftersom jag börjar jobba klockan två. Det verkar som om det blir bättre väder idag än vad det var igår & det är ju härlligt. Nu vill jag känna av att det är sommar, för det är verkligen sommar.

Ni missar väl inte sommarprataren Vimmelmamman idag 10.02 ? Hon har en av de bloggar som jag kikar in hos flera ggr om dagen. Hon fick diagnosen tjocktarmscancer en solig dag i maj. Hon har akutopererats & nyligen gjort en leveroperation pga metastaser. Jag säger bara SUPERWOMEN! Jag ska försöka lyssna så mycket jag kan, ska stoppa i plopparna i örat medan jag river ;-) Om jag missar allt för mycket blir det att lyssna via nätet! Har du någon sommarpratare som du absolut får missa?


Trött Sara med en STOR kopp kaffe! Gissa om det ska bli skönt att bara få dra på sig mysbyor idag ;-) Förresten, är ni intresserad av före & efterbilder i lägenheten ?





Kommentarer



Kom ihåg mig?