En favorit i garderoben


Kl. 22:41 |
Känner mig mer än nöjd nu. Har kommit hem från en BRA kväll på jobbet, hunnit med allt + lite till. Vikt lite tvätt & lagt in i garderoben. Nu ska tänderna borstas & sen läsa lite twilight. I morgon är det sista dagen, sedan är jag ledig till söndag då jag går på natten igen.

Någon som ska ut i Hudiksvall på lördag ? Vi har bokat bord på skybar, tror vi blir 7 tjejer, hur trevligt kommer inte det att bli? Vart det bär av sen vet jag inte, har inte varit ut i Hudik på 2 år tror ja, men tror det  bli August ? Så jag HOPPAS på att träffa många gamla bekanta & vänner :-) Så om jag inte ser dig, kom fram till mig & säg hej :-) :-)



Denna tunika får jag många komplimager på, många tycker den är fin & sommrig. Jag håller med! Den är köpt på H&M. En favorit i min garderob.




Kommentarer
Sanna

Halloj. Jag håller också på med Twilight böckerna. Har nyss börjat med Eclipse. Läser dem på engelska för jag tycker de verkar dåligt översatta på svenska men jag vet inte för jag har aldrig pratat med någon som läst dem på svenska. Dessutom tar det ju lite längre tid och de är ju så bra så jag vill gärna dra lite på det:) Vad läser du dem på för språk? Håller på att längta ihjäl mig till New Moon kommer på bio. Nej nu ska jag snart ut och springa lite, sju kilometer skogsstig är verkligen vad hjärnan behöver när man har småbarn, hihi. Kram

Sara

Sanna: Vad du är DUKTIG som läser dom på engelska :-) Jag läser på svenska, inte många sidor kvar nu på sista boken ;-) Har du sett trailern på New moon ? :-) :-) Skogsstig är underbart, brukar du springa själv ?

Sanna

De är faktiskt inte så svåra på engelska. Ja jag har sett trailern. Men jag hoppas Edward kommer vara med mer i filmen än i boken:) Ja jag springer oftast själv om jag inte ska prova nån ny väg, då måste någon följa med så jag inte kommer vilse, jag har ju så grymt dåligt lokalsinne.




Kom ihåg mig?