Nu åker vi till Thailand...


Kl. 06:30 |

Ajdå, igår lovade jag er att jag skulle uppdatera en hel del, vad blev det av det? NADA! Egentligen finns det ingen ursäkt för det MEN tiden bara sprang iväg & vips skulle lägga oss för att sova. Tänk  hur det kan bli. Jag hade nämligen planerat inlägg om packningen osv, så jag får ta allt i ett inlägg sen när jag kommer från thailand. Jag har ju lovat med tips inför resan & under resa. Ska försöka hålla det löftet iaf.

Men nu kära bloggläsare sitter jag i soffan / ser på mattipset. Har gjort mig ordning inför resan. Försökt väcka J utan resultat trots att jag kliat på rygg & viskat i öra att "det är dags att kliva upp, vi ska till thailand idag". Om någon hade viskat det i mitt öra skulle jag flyga upp ur sängen ;-)

I går såg vi två stycken filmer och en tycker jag ni ska se, den greppar tag i en rejält. Den heter TAKEN.

Nu måste jag försöka  väcka J igen, vi ska åka strax till bergsåker & äta frukost innan vi åker ner mor ARLANDA! Förhoppningsvid kommer jag kika in här lite då å då. Jag kommer sakna bloggningen & läsa. Mycket att catch up när jag kommer hem ;-)

SKÖT OM ER!





Kommentarer
Fia

Hoppas ni får en superhärlig resa! Kram Fia

Emelie

Åh vad avensjuk man blir! :P Hoppas ni får en toppen resa! Perfekt att du ska ge oss läsare lite tips under resan! vi planerar att åka över jul och nyår så det skulle vara perfekt att få höra vad som är bra och mindre bra där nere! ;) Ha det kanon!!




Kom ihåg mig?