So far..


Kl. 19:17 |


Dagens blev Jeans - Lee boyfirendstyle & linne - Veromoda. Nya skor- Vagabond. Örhängen- H&M. Armband - Snö of sweden.



En lite närmare titt på skorna. Dessa har jag spanat in väldigt länge, varit in & provat, kännt & klämt. När jag såg att det var rea 50% kunde jag inte låta bli!

Det blev en liten sväng på stan idag. Hade lite to dos att fixa. Såg mycket fint som kommit in i butikerna men jag hade inge shopping sug alls, nu i efterhand så kan jag inte förstå att jag inte köpte den där snygga tröjan inne på GT. Har jag tur så finns dom kvar när shoppingsuget kommit tillbaka! Var in en sväng på Ticket, måsta höra mig för om en sak som jag hittat på nätet, mer om det får ni veta senare ;-)

 

Med mig hem fick iaf badskum & bodybutter från Bodyshop. i går när vi har hos J´s mamma på kalas fick hon produkter med MORINGA. Jag fastnade helt för lukten, i love it! Gissa vem som ska ta ett långt bad sen ? ;-)

I skrivande stund har vi lagt oss i soffan för att smälta maten. Det blev Lasagne alá Morberg! Jisses vad god den är, har du inte provat så måste du. När maten har smält tänkte jag inviga mina nya joggingskor, det var verkligen på tiden att jag skaffade ett par nya! Har vi tur så har regnet dragit förbi då det är dags.





Kommentarer
Sanna

Åh sånt body butter haf jag också haft. Luktar så sjukt gott, men nu är det slut och vi har ju inte body shop i Hudik. Jag skulle också vilja springa men jag har klivit på något vasst när vi var och badade (vet inte vad det var) så jag har ett skärsår mitt på "tramdynan" så det får vänta några dagar. Tur att det är varmt så man kan simma lite medan barnen leker i vattnet i alla fall.

Sara

Sanna: Du måste komma upp till sundsvall & shoppa nytt!! :-) Det vore roligt, gå lite på stan, shoppa :-)

Sanna

Ja och så måste jag ju hälsa på er och se hur du bor. Jag har ju sett bilder (ser jättefint ut) men man kan ju aldrig riktigt fånga verkligheten på bild.




Kom ihåg mig?