Backpacka


Kl. 15:25 |

Jag tror att jag har hittat den! Redan när vi skulle åka till Thai i vintras så skull jag behöva en riktig Backpackväska, eftersom jag endast har sett svindyra i affärer i stan så fick jag låna (Tack Linas bror). Nu när vi ska iväg igen (!) så vill jag ha en egen. Gogglade lite & kom in här . Hittade ett märke GoLite som har ryggsäckar anpassade för oss kvinnor, de är ultralätta, hur bra låter inte det ? Att priset är lågt gör ju det hela mycket bättre.  För 1049 svenska riksdalen blir den din & dessutom utan frakt!




Den blå & grå rymmer 51 liter & väger endast 600 g i storlek M.
Den gröna rymmer 43 kg men finns även en som rymmer 61 kg

Ska höra med J när han kommer hem om vad han tror om denna ryggsäck, han har en fjällräven & är riktigt nöjd med den. Jag behöver inte ha en "värsting", skulle nöja mig med denna.


Nu ska jag klä på mig skorna & gå in till stan för att möta upp S. Vi ska boka till Thailand! Givetvis åker vi inte killfritt, tror ni verkligen att våra karlar skulle släppa iväg oss till Thailand - Ko Tao? Njaaaeee ;-)





Kommentarer
Bubbas

Hahaaha...gullunge! Om väskan är tung så beror det på att du packat för mycket grejor...inte att själva väskan väger mycket :) Spelar ingen roll hur lätt väskan är när du proppar den full med hårtorkar och brödrostar.




Kom ihåg mig?