Kom till våningen REDLAGOON i morgon fredag!


Kl. 15:33 |
Om exakt 32 minuter börjar jag mitt kvällspass. Kl 15.00 ska vi ha möte om besparingarna igen, undra hur allt kommer bli tillslut? Kan detta leda till något positivt?

I morgon jobbar jag sista dagen & sen är det helg. Dock bara till söndagnatt då jag ska jobba. Imorgon har vi planerat in middag med E & S på Casino, det kommer bli riktit trevligt. Sen ska vi dra vidare till Våningen & RedLagoon. Jś syster V ska ha sitt examensarbete. Så jag tycker alla Sundsvallsbor ska dra till våningen i morgon fredag 17/4 kl 22.00 & festa loss!! Kommer bli riktigt kul. Du kan köpa biljetter i  IN GALLERIAN  mittemot MQ där våningen har sin egna shop!





Kommentarer
Emelie

vi är jobbar i 4 grupper dagtid och då sköter jag som ssk det medicinska själv och så omvårdnaden tillsammans med min uska, det kan bli lite knasigt när det blir för mycket medicinskt för då står hon/han själv. men det går bra för det mesta. vi är ju även väldigt mycket lokalvårdare, antar att ni också har det så. allt detta städ =). vi ska spara genom att börja vara 3/3 på både kväll och helg. och på så sätt komma ifrån all övertid som annars blir. det är faktiskt lite kul att man satsar på så sätt för att spara pengar.





vi har även haft några utomstående som gjort olika analyser. och det är ju lite annat som omorganiseras, vi ska byta matdistrubtör och börja med helt nytt kostssystem (värma för varje patient själva). och så äska pengar för dyra ab och hivmedicin etc.





mitt vik går till den siste jan nästa år. men man vet ju aldrig om dom säger upp det innan. ska väl inte bli så men det känns ändå osäkert. jo, jag känner väl kanske inte att jag vill fortsätta med infektion sen. visst lär man sig massor, och det är otroligt omväxlande. men det är tungt. och det är från och till tråkigt, hah!





vad har du sökt till hösten? barnmorska? för visst vill du bli det? kram!




Kom ihåg mig?