En snabbis


Kl. 19:21 |
En liten update får det bli. Har jobbat förmiddag idag, som vanligt avslutades dagen med möte om hur vi ska spara pengar. Jag måsta gå lite tidigare eftersom vi skulle på banken & föra över handpenningen på lägenheten. Nu är det klart! När vi var påväg hem var jag tvungen att springa in på ICA, godissug! Strax ska vi träffas på Biteline & utforska den nya menyn. Jag har en trevlig kväll framför mig med andra ord. Synd bara att jobbet väntar i morgon bitti.

Jaja, det var väl inte så speciellt ;-) Hoppas ni mår bra & att ni är mer ledig än vad jag är, J är ledig hela fem dagar!! Dock får vi som jobbar lite mera i plånboken istället ;-)

Att jag har träningsvärk kan väl vem som helst förstå ? ;-) ;-)




Här var vi påväg ut. Bara halva J kom med ;-)

CIAO!




Kommentarer
Anonym

nya menyn på biteline.... Jag kan starkt rekomendera "littel italy" med extra vitlökssås! det har iallafall blivit min nya favvopizza!'Kram

Emelie

Kul att ni hittat lägenhet!! :) Tänkte höra med dig om du har lite tips på hotell och orter i Thailand? :)(Så man är ute i god tid att kolla lite hotell) Vi ska nämnligen åka i December, brukar kunna va fullbokat på flera hotell runt jul/nyår, så tänkte fråga runt lite! :) Vi flyger till/hem från Bangkok, men ska ner mot södra delen! :) Så kom gärna med tips om du har några att bjuda på! :)




Kom ihåg mig?