BIM


Kl. 23:37 |
Body in motion är ett nytt fik i sundsvall som öppnade 13/8. De skriver på deras hemsida :


"Body In Motion är ensam i Sverige att kunna erbjuda allt från varmrätter, mackor och baguetter, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, diverse bakverk och bakelser, som är framtagna ur ett hälsoperspektiv. De flesta av rätterna är helt unika genom att de innehåller någon typ av tillskott (Protein, Creatin, Ginseng, etc) som inte erbjuds på något annat café eller restaurang.

De flesta av våra rätter är helt fria från tillsatt socker och fett.

Hos oss får du veta din exakta konsumtion i form av kalorier, kolhydrater, fett, protein, Points och GI.

Alla våra rätter tillverkas efter vårt eget unika recept. Att ha kontroll över tillverkningsprocessen är en mycket viktigt del av vårt koncept. Vi skall alltid erbjuda våra kunder det högst kvalitativa råvarorna med den mest optimala sammansättningen".

Hur bra låter inte detta? Jag kommer garanterat att prova. Har du redan hunnit med ? Något du kan rekommendera? Vad ska man prova först? :-)




Kommentarer
Madde

Åh men gud vilken bra grej alltså! När jag & Meja va ute & gick imorse gick jag precis & tänkte på att det inte finns nått nyttigt ställe att äta ute på i den här staden! Hinner/orkar man inte göra middag hemma så finns det bara onyttiga alternativ på stan, förutom om man käkar sallad då men.. Men det är väl bara att glömma att nått sånt är ställe skulle öppna här i trökhudik ;) Nästa gång jag är i Svall ska jag leta upp det där stället, vart ligger det? :)

Sara

Madde: Ja visst är det bra! Jag & J testade BIM idag, var så gott ! Det ligger i IN gallerian, vid hemköp! =)




Kom ihåg mig?